MOLECULE COMFY COMBATS

Farve : Olive Green
939,00 SEK
  • Spara 8% - 2 for 869 SEK. pr. stk.
    Kombinera alla cargo shorts, knickers & byxor och få rabat

Specifikationer
Variant name :MOLECULE COMFY COMBATS
Varunummer :450190400000000
Färg :Olive Green
Passform :Baggy
Färgkod :C4
Modellnummer :45019
Modellnamn :Comfy Combats
Material :Heavy duty cotton
Produktbeskrivning

Inbegripet av Molecule cargobyxor. Modellen och färgen är ovillkorligt Molecules mest populära och bästsäljande cargobyxa. De kännetecknande raka fickor med tryckknappar för händerna, blixtlåsförsedda fickor över lårfickor och klassiska förstärkningar av tryckknappar på lårfickorna. Snöre i livet för  bättre anpassning. Tryckknappar omkring anklarna för anpassning omkring skorna och en modell som med tidlös look och i ett material som de blir bara mer och mer sköna ju mer de slits, tvättas och används.

OLIVGRÖN! Den iögonfallande färgen är väl mest känd från den amerikanska arméens uniform under Vietnamkriget, som kallade deras uniform efter färgkoden. Uniformen hette OG-107 och är en förkortning för Olive Green och där 107 refererar till den ljusa nyansen. Den snygga olivgröna färgen har närmast blivit ett kännetecken för MOLECULE.

Den får sin speciella färg genom åratals utveckling av ett särskilt tvättprogram efter avslutad produktion. En tvätt som ger tyget både en mjukhet och en look som är i en klass för sig själv. Även känd som armygrön, field green och dusty green. Den snygga, dammiga olivgröna färgen är den absolut mest populära färgen i MOLECULEs katalog och tillsammans med logotypen något som kännetecknar MOLECULE.

Modellen finns också i shortsmodellerna 45020 Originals som är den "korta" modellen, som dock är så lång att den täcker knäna och den 3/4 knickers modellen 45056 Drawn Togethers.