MOLECULE DRAWN TOGETHERS

Farve : Olive Green
869,00 SEK
  • Spara 9% - 2 for 799 SEK. pr. stk.
    Kombinera alla cargo shorts, knickers & byxor och få rabat

Specifikationer
Variant name :MOLECULE DRAWN TOGETHERS
Varunummer :450560400000000
Färg :Olive Green
Passform :Baggy
Färgkod :C4
Längd :3/4 Knickers
Modellnummer :45056
Modellnamn :Drawn Togethers
Material :Heavy duty cotton
Produktbeskrivning

"THE ONE AND ONLY" kunde man lugnt kalla denna modell i just den här färgen. Absolut bäst säljande shorts från MOLECULE och utan tvekan den modell och färg, som de flesta känner igen. Med en iögonfallande färg som väl är bäst känd från den amerikanska arméens uniform under Vietnamkriget, som kallade deras uniform efter färgkoden. 

Uniformen hette OG-107 och är en förkortning för Olive Green och där 107 refererar till den ljusa nyansen. Den snygga olivgröna färgen har närmast blivit ett kännetecken för MOLECULE. Den får sin speciella färg genom åratals utveckling av ett särskilt tvättprogram efter avslutad produktion. En tvätt som ger tyget både en mjukhet och en look som är i en klass för sig själv. Även känd som armygrön, field green och dusty green. Den snygga, dammiga olivgröna färgen är den absolut mest populära färgen i MOLECULEs katalog och tillsammans med logotypen något som kännetecknar MOLECULE.

Denna 3/4 knickers modell har existerat sedan början av 1998 vilket säger en hel del om dess tidlösa design och konstanta popularitet. Det är oftast denna modell 45056 Drawn Togethers, är oftast denna modell du ser runt om på landets festivaler och om du har ett par gamla Molecule liggande i skåpet, då är det med största sannolikhet just denna modell.