MOLECULE HEAVY OUTDOORS

Farve : Marinblå
939,00 SEK
  • Spara 8% - 2 for 869 SEK. pr. stk.
    Kombinera alla cargo shorts, knickers & byxor och få rabat

Specifikationer
Variant name :MOLECULE HEAVY OUTDOORS
Varunummer :620050800000000
Färg :Marinblå
Passform :Fitted
Färgkod :C8
Modellnummer :62005
Modellnamn :Heavy Outdoors
Material :Heavy duty cotton
Produktbeskrivning

Heavy Outdoors cargobyxor har under mycket kort tid vunnit plats hos även de mest hardcore Molecule fans. De är designade och framställda för första gången 2019, då modellen Outdoor Lightweigts från 2015 genomförda i ripstopp (fallskärmstyg) blev en överraskande stor succé. Det var dock stor efterfråga på modellen i det klassiska stentvättade borstade sköna bomullen, vilket med andra ord fick Heavy Outdoors att se dagens ljus. Trots namnet är de ganska lätta och supersköna – om än något mer åtsittande än övriga modeller, vilket märks i synnerhet på benen omkring låren och vaderna, dock utan att vara helt tajta, men om du känner de andra modellerna från Molecule, då kommer du att uppleva att denna är mer åtsittande, som Outdoor Lightweights. 

För första gången någonsin i Molecules över 20 års existens har vi nu fått dem tillverkade i marinblått, helt speciellt bara för oss. Du skall därför vara snabb om du vill vara säker på att få ett par i just denna färg.

Om du är i tvivel om denna modell är något för dig, ta då en titt på videon genom att klicka på play-ikonen under bilderna eller besök vår YouTube kanal: klicka här

FÖRVÄNTAD LEVERANS: hösten 2021. När slutgiltigt leveransdatum är fastlagd, kommer vi att öppna för förbeställningar. Skriv upp dig på väntelistan och var den förste att få besked när de kan förbeställas.

OBS: var uppmärksam på att färgen på bilderna kan skilja sig från verkligheten, eftersom det rör sig om fotomanipulerade bilder, då produktionen fortfarande pågår och det därför kan ske ändringar. Bilder är dock tagna utifrån varuprover.