Bälten

Här hittar du det coola urvalet av läckra MOLECULE-bälten för att fullända din look.

Förutom att det är en snygg accessoar och att du kan hålla upp byxorna när du har bältet i dina shorts, trosor eller byxor, gör bältet även att du bättre kan ta hand om knappar och dragkedjor framtill på produkterna . Så vi rekommenderar därför alltid att du använder ett bälte till våra produkter.

Du hittar 4 olika utformningar av bälten - STEEL BELT och RIDER BELT och nu de 2 NYA - RIDER BELT 2.0 och HOOK BELT

Du hittar våra bälten i de välkända Molecule-färgerna som matchar dina shorts, trosor och byxor

5 artiklar
Nyhet
MOLECULE BÆLTE - RIDER BELT B03 - SORT C1
MOLECULE HOOK BELT
 • Färg: Svart
 • Storlek: Onesize
 • Modellnummer: B07
 • Längd: 118 cm
475,00 SEK
Så lågt som: 399,00 SEK
I kombinationserbjudande ner till 399,00 SEK
Nyhet
MOLECULE BÆLTE - RIDER BELT B03 - SORT C1
MOLECULE RIDER BELT 2.0
 • Färg: Svart
 • Storlek: Onesize
 • Modellnummer: B08
 • Längd: 138 cm
475,00 SEK
Så lågt som: 399,00 SEK
I kombinationserbjudande ner till 399,00 SEK
MOLECULE BÆLTE - RIDER BELT B03 - ORANGE C12
MOLECULE RIDER BELT
 • Färg: Orange
 • Modellnummer: B03
 • Längd: 115 cm
359,00 SEK
Så lågt som: 289,00 SEK
I kombinationserbjudande ner till 289,00 SEK
MOLECULE BÆLTE - STEEL BELT B02 - ORANGE C12
MOLECULE STEEL BELT
 • Färg: Orange
 • Modellnummer: B02
 • Längd: 115 cm
359,00 SEK
Så lågt som: 289,00 SEK
I kombinationserbjudande ner till 289,00 SEK
MOLECULE BÆLTE - STEEL BELT B02 - BEIGE C2
MOLECULE STEEL BELT
 • Färg: Beige
 • Modellnummer: B02
 • Längd: 115 cm
359,00 SEK
Så lågt som: 289,00 SEK
I kombinationserbjudande ner till 289,00 SEK
5 artiklar

Bälten som gör din outfit komplett

Ett bälte är kanske en av de mest underskattade delarna av en outfit. Förutom att vara en funktionell del av din look, kan det rätta bältet hjälpa dig att ta din outfit till nästa nivå. Bälten är något som aldrig går ur mode. Varför vi rekommenderar alla att ha flera olika skärp i garderoben, så att du alltid har ett skärp som kompletterar din outfit.

Alla våra bälten är från Molecule, vilket garanterar kvalitet. Lyckligtvis är allt Molecule producerar högsta kvalitet och deras bälten är inget undantag.

Sortimentet består av 4 olika Molecule belts. Samma för alla är att de består av ett slitstarkt canvasband. Rider Belt, Rider Belt 2.0 och Steelbelt har en fast canvasrem, medan den sista Hook Belt fortfarande har slitstark canvas, men här med stretch för högre komfort och anpassning.

Rider Belt, Rider Belt 2.0 och Stel Belt är alla utrustade med ett snyggt bältesspänne i metall där det finns en liten extra detalj inuti – nämligen en flasköppnare. Med Hook Belt är bältesspännet krokformat och tillverkat av hårdplast, men ändå med ett mjukt utseende.

Alla bälten är designade med öga för detaljer, vilket gör bältena helt unika. Du får därför ett stilrent bälte som ger dig precis rätt streetlook. Med andra ord kommer ett Molecule-bälte att göra din samling av streetwear komplett.

Lastbälten för män ... och kvinnor

Våra Molecule-bälten för har i många år tillhört herrsortimentet, men vi kan inte komma ifrån att de också blivit ganska populära bland kvinnor.

Bältena har alltid varit en permanent del av vårt sortiment och vi är övertygade om att du inte kan äga ett par Molecule cargobyxor eller cargoshorts utan ett matchande Molecule-bälte. Vidare kan ett Molecule-bälte användas med alla typer av byxor, oavsett om du bär cargobyxor, tygbyxor eller jeansjeans, är ett Molecule-bälte det självklara valet. Många väljer att ha flera färgade skärp i garderoben, så att de alltid har ett skärp som matchar deras outfit. En gammal tumregel säger att ditt bälte ska ha samma färg som dina skor. Men på Molecule tror vi att du kan låta ditt bälte stjäla lite mer fokus än bara det. Ett snyggt bälte måste vara mer än bara en funktionell del av din outfit. Ett Molecule-bälte ska få lysa och inte gömmas undan. Därför hittar du vårt utbud av bälten i en mängd olika populära färger. På så sätt ser vi till att du alltid hittar ett Molecule-bälte som matchar din stil och din outfit.

Justera storleken själv

Både Rider Belt och Steel Belt har en maximal längd på 115 cm. Om den blir för stor för dig kan du alltid enkelt justera den själv genom att skära av den överflödiga bältesbiten i den ände där bältesspännet sitter. Riderbelt 2.0 har extra längd och mäter hela 138 cm.Det går givetvis även att kortas av som den klassiska modellen med samma namn.

Krokbälte är 118 cm utan att det är sträckt. Bältet är one size och kan justeras via bältesspännet och behöver därför inte skäras som de 3 andra modellerna. Det ger dig därför möjlighet att använda bältet oavsett om du går upp lite i vikt eller går ner lite i vikt.