Kjolar

Här hittar du vår superfina vintage cargokjol.

Denna typ av kjol slog riktigt igenom på 1960-talet och hör fortfarande till de vanligast förekommande klädesplaggen, särskilt bland unga kvinnor och tonåringar.

Före denna tidpunkt användes korta kjolar främst i samband med sport och dans, t.ex. av tennisspelare, cheerleaders och konstisåkare.

Du kan för tillfället hitta Snuggies, detta sköna plagg i en fin sandbeige färg, men håll ett öga på shopen, för inom snar framtid kommer den att finnas i fler klassiska Moleculefärger.

Modellen är ganska liten i storlekarna, bli därför inte förvånad om du behöver större storlekar än du normalt brukar ha i din kläder.

Ta även en titt på vårt fina urval av cargoshorts och cargobyxor för damer 

1 artiklar
45057BEIGEMoleculeSnuggiesSkirt-20
MOLECULE SNUGGIES
  • Färg: Beige
  • Modellnummer: 45057
ajax-loader
569,00 SEK
Så lågt som: 499,00 SEK
I kombinationserbjudande ner till 499,00 SEK
1 artiklar

Kvinnor i cargolook

I början riktade sig Molecules produkter uteslutande till män och därför tillverkades herrmodeller, men man upptäckte snart att det också fanns kvinnor som tyckte att den läckra cagolooken var tilltalande, vilket gjorde att det därför tillverkades även några dammodeller och några unisexmodeller. Urvalet är dock fortfarande ganska begränsat, men det kommer med all sannolikhet fler modeller med tiden om efterfrågan fortsätter.

Större urval 

Förutom sköna Wahinis  shorts/hotpants, finns denna härliga Snuggies kjol. Det är så fin och är samtidigt lite fräck och rå. Den är tillverkad i det klassiska Molecule Heavy Duty-materialet, ett tungt och slitstarkt bomullstyg som tack vare en stentvättbehandling fortfarande känns skönt och mjukt mot huden.

Snuggies cargokjol 

Modellen finns för närvarande tillgänglig i den superfina färgen sandbeige, men håll ett öga på shopen, för det är mycket troligt att vi kommer att få den i fler färger inom snar framtid.

Använd alltid storleksguiden

Var obs på att använda storleksguiden när du beställer dina Snuggies. Detta eftersom den här modellen är ganska liten i storlekarna. Tro därför inte att det är något fel om du behöver gå upp en eller två storlekar än du normalt har.

Modellen finns i storlekarna S-M-L-XL-2XL