OM OSS

Molecule är ett thailändskt märke, designat och tillverkat av en familj i Bangkok. De första cargoshortsen såg dagens ljus 1998 och den allra första färgen var faktiskt orange. Därefter blev färgerna grå, svart och olivgrön satt i produktion och alla 4 färger har sedan i över 20 år varit ett kännetecken för MOLECULE CLOTHING. 

Under åren har det kommit fler och fler shortsmodeller och dessutom har varusortimentet utökats med både cargobyxor, bälten, t-shirts, jackor och accessoarer.

Vi är stolta av att kunna brösta oss med att vara både officiell MOLECULE saluför och härunder både ha agenturen och varumärkessäkringen för varumärket. Vi har ett helt unikt samarbete med MOLECULE CLOTHING Thailand, som vi besöker varje år. 

Vi levererar till hela världen och utvecklar löpande vår webbshop med nya funktioner, bilder och SoMe tilltag, så att du som kund både kan känna dig trygg och inspirerad varje gång du besöker vår shop.

Du hittar oss under både molecule.dk (dansk shop), molecule.se (svensk shop) och moleculeclothing.online (worldwide).

Vi har bas i Köpenhamn, Danmark och vårt lager ligger i Frihavnen i Nordhavn och är därför inte öppet för personliga besök. 

Allt du köper i shoppen finns på lager här och nu, och du behöver inte oroa dig för att bli debiterad för tull eller inte kan få din order levererad, eftersom vi först skall ha det skickat från ett fjärrlager i utlandet. Vi försöker alltid vara i tät kontakt med våra kunder och ha en öppen dialog, både på sociala medier och genom kontakt via mail eller telefon. 

Tack för att du gav dig tid att läsa lite om oss – och om du har frågor av någon karaktär, är du alltid välkommen att kontakta oss.


Vänliga hälsningar

Jess Voldager

Ägare till MOLECULE CLOTHING Denmark