Byte och returnering

Paket skickas till MOLECULE CLOTHINGs lager:
MOLECULE CLOTHING
c/o JAS
Skagerrakvej 7
DK-2150 Nordhavn

OBS!!! Paket skickade till paketombud hämtas INTE!

Du bestämmer själv som kund vilket fraktbolag du önskar använda dig av.

Köpare betalar själv för returfrakten till MOLECULE CLOTHING.

KOM IHÅG vid byte: Att bifoga en handskriven sedel eller följesedel/faktura och ange:

  • Namn
  • Ordernummer
  • VAD du önskar byta till

Byte

Om du vill byta varan till annan modell/storlek/färg, skickas dessa utan kostnad för dig som kund.

Varans skick när du returnerar den
Om varan har förlorat i värde, och det beror på att du har använt den på ett annat sätt, än vad som var nödvändigt för att fastslå varans art, egenskaper och det sätt den fungerar, kan du endast få en del av köpbeloppet tillbaka. Beloppet du kan få tillbaka beror på varans handelsmässiga värde, och i vissa fall kan det betyda, att du kan endast få fraktkostnaderna återbetalda.

Tillbakabetalning av köpbeloppet
Om du ångrar ditt köp, får du dina pengar tillbaka. Om varan har minskat i värde, drar vi motsvarande belopp från beloppet som skall återbetalas.

Vi återbetalar alla betalningar mottagna från dig, härunder leveranskostnader (det gäller dock inte extra leveranskostnader i de fall där du har valt en annan leveransform, än den billigaste formen för standardleverans som vi erbjuder), senast 14 dagar från den dag, då vi har mottagit ditt meddelande om att du vill ångra avtalet.

Vi återför pengarna med samma betalningsmedel, som du använde vid köpet, med mindre något annat är avtalat. Vi kan hålla kvar betalningen fram tills vi har tagit emot varan, med mindre du skickar oss dokumentation för att ha returnerat den

Byten/returer hanteras en gång i veckan, varför det tar max 14 dagar från det att vi tar emot ditt returpaket tills det skickas tillbaka från oss.

För att se våra generella villkor, KLICKA HÄR