Vagn 0

Du har fått fri frakt på din beställning Du är 999 kr bort från fri frakt.
Lägg till beställningsanteckning
Inga fler produkter finns att köpa

Andra köpte också
Delsumma Gratis
Frakt- och rabattkoder beräknas i kassan.

Om oss

Molecule är ett thailändskt varumärke designat och producerat av en familj i Bangkok. De första cargoshortsen såg dagens ljus 1998 och den allra första färgen var faktiskt orange. Sedan sattes färgerna grått, svart och olivgrönt i produktion och alla 4 färgerna har sedan dess varit ett varumärke för Molecule Clothing i över 20 år.

Under årens lopp har det dykt upp fler och fler modeller av shorts och produktsortimentet har även utökats med cargobyxor, skärp, t-shirts, jackor och accessoarer.

Vi är stolta över att kunna skryta med att både vara en officiell Molecule-återförsäljare och att ha både agentur- och varumärkesskydd för varumärket. Vi har ett unikt samarbete med Molecule Clothing Thailand som vi besöker varje år.

Vi levererar över hela världen och utvecklar kontinuerligt vår webshop med nya funktioner, bilder och SoMe-initiativ, så att du som kund både kan känna dig trygg och inspirerad varje gång du besöker vår butik.

Du hittar oss på både molecule.dk (dansk butik), molecule.se (svensk butik) och moleculeclothing.online (världen).

Vi är baserade i Köpenhamn Danmark och vårt lager ligger i Frihavnen i Nordhavn och är därför inte öppet för personliga förfrågningar.

Allt du köper i butiken finns i lager här och nu, så du behöver inte oroa dig om du debiteras tull eller inte kan få din beställning levererad, eftersom vi först måste få den skickad från ett distanslager utomlands. Vi försöker alltid ha nära kontakt med våra kunder och ha en öppen dialog både i sociala medier och vid kontakt med oss ​​via mejl eller telefon.

Tack för att du tog dig tid att läsa lite om oss – om du har några frågor av något slag är du alltid välkommen att kontakta oss.


vänliga hälsningar

Molekylkläder Danmark