Vagn 0

Du har fått fri frakt på din beställning Du är 999 kr bort från fri frakt.
Lägg till beställningsanteckning
Inga fler produkter finns att köpa

Andra köpte också
Delsumma Gratis
Frakt- och rabattkoder beräknas i kassan.

Handelsvillkor

ALLMÄNNA VILLKOR

Genom att göra inköp på Samtidigt accepterar Molecule Clothing ApS ingåendet av ett avtal. Du hittar de olika köpvillkoren uppdelade i olika kategorier här på denna sida.

I samband med ett köp på sajten ska detta avtal godkännas i samband med granskning av köpet under punkten "LAG BESTÄLLNING", där du ska kryssa i "Jag har läst och accepterar webshopens Villkor " för att genomföra köpet .

I avtalet ingår följande:

 

ALLMÄN INFORMATION

Molecule Clothing ApS
CVR-nr. 44559307
Skagerrakvej 7
2150 Nordhavn
Maila: support@molecule.dk
Tel.: +45 31 15 33 88

 

BETALNING
Molecule Clothing ApS erhåller betalning med:

 • Dankort/VISA-Dankort
 • eDankort
 • Visa Electron
 • Mastercard, Maestro
 • JCB
 • American Express
 • Mobile pay
 • Viabill (avgift och räntefri delbetalning)
 • Paypal
 • Klarna
 • Anyday split

 

RESERVATION AV BELOPP

Om du betalar med ett internationellt betalkort reserveras beloppet direkt.

Pengarna är reserverade på ditt kort eller konto tills:

1) vi höjer beloppet när vi skickar varan, eller

2) tills pengarna frigörs enligt överenskommelse med din kortutgivare.

 

AVGIFTER

Vi tar inga kortavgifter och alla betalningar debiteras ditt konto först när varan skickas. Vid köp med ViaBill får du dina varor först. Därefter ska du betala din månadspenning den 20:e varje månad. Om du inte betalar i tid debiteras en avgift på 39 DKK. Om du ångrar ditt köp upphör avtalet om betalning med ViaBill. ViaBill finansierar köp för upp till DKK 2 000. Belopp över DKK 2 000 finansieras i samarbete med SparXpress.

Läs mer här: www.viabill.com/kredit

Molecule Clothing ApS krypterar all din kortinformation med det så kallade SSL-protokollet (Secure Socket Layer). Det gör att obehöriga inte kan läsa ditt kortnummer eller annan information under transaktionen med pbs.

Molecule Clothing ApS använder även "Dankort säkrat av Nets" för högre säkerhet och för att motverka bedrägerier.

 

LEVERANS I DANMARK
Molecule Clothing ApS levererar med GLS, Postnord och DHL express. Leverans sker på begäran antingen till dörren eller till en paketbutik/paketställe, beroende på fraktleverantörens alternativ.

Under ordergranskningen har du som kund möjlighet att välja den leveransmetod och fraktleverantör du finner mest lämplig.

Det förväntas att fraktleverantören kommer att hålla den valda leveranstiden, men leveranstidsfristerna är vägledande. Om det uppstår fel under leveransen eller ett paket är helt förlorat, hjälp Molecule Clothing ApS kunden att hitta paketet / få sin beställning. Denna process kan dock förlänga leveranstiden

 

LEVERANS TILL ANDRA LÄNDER
Molecule Clothing ApS levererar med GLS, Postnord och DHL till dörren eller paketbutik nära mottagaren.

 

KLAGOMÅRÄTT
Molecule Clothing ApS ger 2 års reklamationsrätt enligt köplagen

Om ditt klagomål är berättigat innebär det att du antingen kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller avdrag på priset, beroende på den specifika situationen.

Reklamationsrätten omfattar inte fel, skador eller slitage, direkt eller indirekt orsakade av felaktig användning, dåligt underhåll, våld eller obehörigt ingripande. Du måste annonsera inom "skälig tid" efter att du upptäckt felet. Om du klagar inom två månader efter att du upptäckt felet kommer klagomålet alltid att komma i rätt tid

Om klagomålet är berättigat återbetalar vi dina (rimliga) fraktkostnader. Varan ska alltid skickas tillbaka i korrekt förpackning. Kom också ihåg att få ett kvitto på frakt så att vi kan ersätta dig för fraktkostnader.

 

Varan skickas till:
Molecule Clothing ApS
Skagerrakvej 7
2150 Nordhavn

Vi tar bara emot paket som skickas direkt till adressen.

När du returnerar varan, vänligen inkludera en detaljerad beskrivning av problemet.

 
BYTE, REKLAMATION OCH RETURNERING AV VAROR

BYTE AV VARAN VID KÖP I DANMARK

Vid byte av varan mot andra modeller/storlekar etc. betalar köparen returfrakten till MOLECULE LOTHING som sedan står för kostnaden för att skicka den efterfrågade produkten. På så sätt delas kostnaden lika mellan parterna.

 

BYTE AV ARTIKEL VID KÖPT I ANDRA LÄNDER
Vid byte av produkten mot andra modeller/storlekar etc. betalar köparen returfrakten till MOLEKYLKLÄD. Beställningen makuleras då och beloppet för köpet minus fraktkostnaderna för det ursprungliga köpet återförs till köparens konto. Köparen måste då göra ett nytt köp och stå för kostnader för frakten igen.

Byten/returer hanteras en gång i veckan till både Danmark och andra länder, varför det tar max 14 dagar från det att vi får ditt returpaket tills det skickas tillbaka från oss.

 

ÅTERRÄTT
Det finns 30 dagars full ångerrätt/ ångerrätt (om inget annat anges under specialerbjudanden - t.ex. julrea med längre ångerrätt).

Ångerfristen löper ut 30 dagar efter den dag du mottog din vara. Har du beställt flera olika varor i en beställning, men de levereras individuellt, löper tidsfristen från den dag du får den sista varan.

Tidsfristen innebär att du har 30 dagar på dig från mottagandet att meddela oss att du vill ångra ditt köp. Du kan skicka ett e-postmeddelande till support@molecule.dk eller använda standardformuläret för avbokning, som du hittar längst ner i handelsvillkoren.

Du kan inte ångra köpet genom att vägra ta emot varan utan att samtidigt meddela oss.

 

Hävning av del av köpet
Om du har köpt flera varor av oss har du möjlighet att returnera en eller flera varor, även om de köpts i en beställning. Observera att du inte får tillbaka fraktkostnaderna om du ångrar en del av ditt köp.

 

Lämna tillbaka
När du har meddelat oss att du vill ångra ditt köp har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka varan till oss. Du måste själv betala för att paketet ska returneras och du är ansvarig om det uppstår skador under transporten. När varan har returnerats och godkänts återbetalas köpeskillingen till ditt konto inom några dagar.

Returkostnader står köparen för. För praktiska detaljer - se punkten Byte, reklamation och retur av varor

 

Paket skickas till MOLECULE CLOTHINGS lager:
Molecule Clothing ApS
Skagerrakvej 7
2150 Nordhavn

Som kund bestämmer du vilken fraktleverantör du vill använda, men du kan köpa en kollietikett för GLS för endast 45 DKK genom att använda följande länk för en kollietikett.

Tänk dock på att du kommer att vidarebefordras till Shipmondos hemsida, och Shipmondo är din avtalspart när du köper en paketetikett här - KLICKA HÄR

Köparen betalar själv returfrakten till MOLEKULKLÄDER, dock endast 45 DKK vid användning av ovanstående länk.

 

KOM IHÅG vid byte: Att bifoga en handskriven sedel eller följesedel/faktura och ange:

 • namn
 • Ordernummer
 • DET som önskas byts mot

 

Varans skick när du skickar tillbaka den
Om varan har tappat i värde och det beror på att du har använt den på annat sätt än vad som var nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och funktionssätt, kan du endast få tillbaka en del av köpeskillingen. Hur mycket du kan få tillbaka beror på varans kommersiella värde, och i vissa fall kan det innebära att du bara kan få tillbaka fraktkostnaderna.

Återbetalning av köpesumman
Om du ångrar ditt köp får du pengarna tillbaka. Om varan är försämrad drar vi av det belopp du är ansvarig för.

Vi återbetalar alla betalningar som erhållits från dig, inklusive leveranskostnader (det gäller dock inte extra leveranskostnader i de fall du har valt en annan leveransform än den billigaste standardleveransformen som vi erbjuder), senast 14. dagar från den dag vi mottagit ditt meddelande om att du vill säga upp avtalet.

Vi returnerar pengarna med samma betalningsmedel som du använde vid köpet, om vi inte har kommit överens om annat. Vi kan hålla inne betalningen tills vi har tagit emot varan, såvida du inte skickar oss dokumentation om att du har returnerat den.

 
SÄKER BETALNING

BETALNING MED KREDITKORT - EXEMPEL MED DANKORT
Om du betalar med Dankort (eller andra godkända kreditkort) på internet, via post- och telefonorder eller om du tar med dig kortet till fysiska butiker spelar ingen roll. Det är samma transaktion som sker.

 

DRIFTSLÄGE
Det övergripande sättet det fungerar är att informationen från Dankortet transporteras via Internet när en betalning görs. Detta gäller egentligen oavsett om betalningen avser internethandel, post- och telefonorder eller från försäljning i fysiska butiker.

 

SÄKERHET VIA KRYPTERING
Dankortsinformationen transporteras krypterad med 128 bitars SSL mellan dig och Quickpay. Informationen från ett dankort krypteras alltså i en webbläsare som stöder SSL. Krypteringen säkerställer att obehöriga inte kan avlyssna dina uppgifter och säkrar därmed dig och din betalning.

Efter att ha fått Dankortsinformationen skickas informationen vidare till Clearhaus som gör själva dragningen på ditt Dankort. Betalning med Dankort kommer att visas på ditt nästa kontoutdrag. Det är enkelt, det är säkert och det är samma tekniska procedur som vanlig handel i fysiska butiker med dankortautomater.

Om du har några frågor om våra villkor, vänligen kontakta oss. Gå till vårt kontaktformulär KLICKA HÄR

 

POLICY FÖR PERSONUPPGIFTER
Ingen personlig information som registrerats hos MOLECULE LOTHING säljs någonsin till tredje part. All information lagras säkert.

Butikssystemet använder så kallade cookies för att hantera innehållet i kundvagnen. En cookie är helt enkelt namnet på en fil som sparas på din egen dator. Det är också möjligt att be systemet att spara din egen adressinformation till nästa besök. Om du vill radera denna information i ett senare skede kan detta göras via webbläsarens inställningar. I Internet Explorer görs detta till exempel via menyn "Funktioner" och menyalternativet "Internetinställningar".

Vid ett köp ber vi om ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Denna information används uteslutande för att behandla din beställning. Vi registrerar och vidarebefordrar de personuppgifter som är nödvändiga för att kunna leverera varorna till dig.

Informationen överförs och lagras elektroniskt i okrypterad form, och lagras i 5 år. Själva "kontraktet" (köpeavtalet) lagras hos MOLEKYLKLÄDER på ett sätt så att du senare kan logga in och se/ändra status via MITT KONTO.

Dessutom registrerar vi den IP-adress från vilken köp görs. Informationen är normalt till ingen nytta, men kan användas i en ev polisutredning. Alla falska order polisanmäls!

Vi samarbetar även med en rad andra företag som lagrar och behandlar data. Företagen behandlar endast information för vår räkning och får inte använda den för sina egna syften. Vi samarbetar endast med databehandlare i EU eller i länder som kan ge din information tillräckligt skydd.

Du kan också valfritt få din e-postadress tillagd på en e-postlista hos MOLECULE CLOTHING, så att du regelbundet får nyheter och annan information från MOLECULE CLOTHING. Denna tjänst kan registreras och avregistreras när som helst efter önskemål.

Den personuppgiftsansvarige på molecule.dk är MOLECULE CLOTHING

Du har rätt att få information om vilka uppgifter vi behandlar om dig.

Om du anser att informationen är felaktig har du rätt att få den rättad. I vissa fall är vi skyldiga att radera dina personuppgifter om du ber om det. Det kan t.ex. vara om dina uppgifter inte längre är nödvändiga i förhållande till det syfte för vilket vi skulle använda dem. Du kan också kontakta oss om du anser att dina personuppgifter behandlas i strid med lagen. Du kan skriva till oss på: support@molecule.dk

 

FÖRTROENDE PILOT
MOLECULE LOTHING använder Trustpilot för att öka din säkerhet för en säker transaktion. Efter köpet får du ett automatiskt genererat mail från Trustpilot ca. 3 dagar efter ditt köp och en påminnelse ca. en vecka efter ditt köp med en inbjudan att betygsätta oss på Trustpilot.

Genom att ingå en transaktion med MOLECULE CLOTHING accepterar du samtidigt ovanstående procedur.

 

SMÅKAKOR

Ditt samtycke gäller för följande domäner:

molecule.dk

Cookiepolicyn uppdaterades senast den 24/02/2024

Vad är en kaka?

En cookie är en liten datafil som lagras på din dator, surfplatta eller mobiltelefon. En cookie är inte ett program som kan innehålla skadliga program eller virus.

Webbplatsens användning av cookies

Cookies kan vara nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. Cookies hjälper oss också att få en överblick över ditt besök på webbplatsen, så att vi kontinuerligt kan optimera och rikta webbplatsen efter dina behov och intressen. Cookies minns till exempel vad du har lagt i en eventuell varukorg, om du tidigare har besökt sidan, om du är inloggad och vilket språk och vilken valuta du vill ska visas på hemsidan. Vi använder också cookies för att rikta våra annonser till dig på andra webbplatser. Sammantaget använder vi cookies som en del av vår tjänst för att visa innehåll som är så relevant som möjligt för dig.

Kort sagt, vi använder cookies för att:

 • För att optimera användarens upplevelse av webbplatsen,
 • För att optimera designen på en webbplats,
 • För att utveckla webbstatistik,
 • Att rikta marknadsföring till användare.
Hur länge lagras cookies?

Det finns i princip två typer av kakor, "tillfälliga" och "permanenta". De tillfälliga kakorna är länkade till det aktuella besöket på power.dk och raderas automatiskt när du stänger din webbläsare. De permanenta kakorna, å andra sidan, kommer att lagras på dina enheter och webbläsare. De permanenta cookies raderar sig själva när deras livslängd löper ut, men kommer att förnyas varje gång du besöker molecule.dk

Hur tar man bort cookies?

Cookies som du tidigare har accepterat kan enkelt raderas. Hur du tar bort dessa beror på vilken webbläsare du använder (Chrome, Firefox, Safari etc.) och på vilken enhet (mobil, surfplatta, PC, mac).

Det är vanligtvis under Inställningar - Säkerhet och Sekretess, men kan variera från webbläsare till webbläsare. Vilken enhet/webbläsare använder du - klicka på relevant länk:

Ändra ditt samtycke

Du ändrar ditt samtycke genom att antingen ta bort cookies från webbläsaren eller genom att ändra ditt ursprungliga val genom att klicka på "Personuppgifter - och cookiepolicy", som du hittar längst ner i sidfoten längst ner i butiken under Information.

Kom ihåg: Om du använder flera webbläsare måste du radera cookies i alla.

Har du frågor?

Om du har kommentarer eller frågor i samband med vår information och/eller behandling av personuppgifter är du välkommen att kontakta oss. Själva cookiepolicyn uppdateras varje månad av Cookieinformation . Om du har frågor om cookiepolicyn kan du kontakta Cookie Information via deras hemsida på Klicka här . Och du ska alltid vara välkommen att kontakta oss här.

 

Tillgång till klagomål
Om du som konsument vill klaga på ditt köp måste du kontakta support@molecule.dk. Om vi ​​inte kan hitta en lösning kan du skicka ett klagomål till Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via klagomålsportalen för Nævnenes Hus .

För att kunna klaga måste produkten eller tjänsten som du vill klaga på ha kostat minst 1 110 DKK och max DKK 100 000. För klagomål på kläder och skor måste priset dock ha varit minst 720 DKK. är en avgift för att få klagomålet behandlat .

När du handlar på en e-märkt webbshop kan du få ditt ärende behandlat gratis – oavsett storleken på beloppet. Läs mer här .

Bor du i ett annat EU-land än Danmark kan du klaga till EU-kommissionens klagomålsportal här - http://ec.europa.eu/odr

 

Standard avbokningsformulär

(Detta formulär fylls i och returneras endast om ångerrätten utnyttjas)

Till:

Molecule Clothing ApS
Skagerrakvej 7
2150 Nordhavn
E-post: support@molecule.dk

Jag meddelar härmed att jag önskar utnyttja ångerrätten i samband med mitt köpeavtal för följande varor/tjänster:

__________________________________________________________________________________

 

Beställde den: _______________________________ Fick den: _______________________________

 

Konsumentens namn: ________________________________________________________________________________

 

Konsumentens adress: __________________________________________________________________

 

Konsumentens underskrift: ____________________________________ Datum: _________________

(endast om innehållet i formuläret kommuniceras på papper)

 

Villkoren uppdaterades senast den 24 februari 2024