Vagn 0

Du har fått fri frakt på din beställning Du är 999 kr bort från fri frakt.
Lägg till beställningsanteckning
Inga fler produkter finns att köpa

Andra köpte också
Delsumma Gratis
Frakt- och rabattkoder beräknas i kassan.

Kund- och integritetspolicy


Vi återförsäljer inte personuppgifter och vidarebefordrar inte dina personuppgifter till andra, de är endast registrerade i vår kundkatalog. Du kan få din information raderad när som helst.

För att du ska kunna ingå avtal med Molecule Clothing ApS behöver vi följande information:

  • namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress


Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera varorna till dig.

Personuppgifterna registreras hos Molecule Clothing ApS och lagras i upp till fem år, varefter uppgifterna raderas.

När personuppgifter samlas in via vår webbplats säkerställer vi att det alltid sker genom att ge ditt uttryckliga samtycke, så att du är informerad om exakt vilken information som samlas in och varför.

Direktören och de anställda på Molecule Clothing ApS har tillgång till de uppgifter som registreras om dig.

Personuppgiftsansvarig i Molecule Clothing ApS är: Molecule Clothing ApS

Vi lagrar och överför inte kundinformation krypterad.

Som registrerad hos Molecule Clothing ApS har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har även rätt att ta del av vilka uppgifter som finns registrerade om dig. Du har dessa rättigheter enligt personuppgiftslagen och förfrågningar i samband med detta ska ställas till support@molecule.dk.


Småkakor


På https://molecule.dk/ används cookies i syfte att optimera webbplatsen och dess funktionalitet och därmed göra besöket så enkelt som möjligt för dig.

Du kan när som helst radera cookies från din dator, se instruktionerna på Webshop Cookies och Sekretesspolicy.


Logga statistik


Vi använder loggstatistik på https://molecule.se/, vilket innebär att ett statistiksystem samlar in information som kan ge en statistisk bild av hur många besökare vi har, var de kommer ifrån och var på webbplatsen den lämnas mm.

Loggstatistiken används endast i syfte att optimera Molecule Clothing ApS hemsida.


Konsumentskydd


Läs mer om ditt skydd som konsument när du köper via en PensoPay betalningslösning:
https://pensopay.com/more/consumer protection/


Överklagande alternativ


Ett klagomål på en produkt eller tjänst kan lämnas till Nævnenes Hus, Medlingsteamet för konsumentklagomål, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klagomålsportalen för Nævnenes Hus. Medlingsteamet kommer att försöka lösa tvisten genom medling och om det inte går att hitta en lösning kan du föra klagomålet till Konsumentnämnden.

Det är i grunden en förutsättning för att göra en reklamation att produkten eller tjänsten du vill klaga på kostar minst 1 110 DKK och max 100 000 DKK. För reklamationer på kläder och skor ska priset vara minst 720 DKK. Beloppsgränserna kan ändras. Du måste betala en avgift för att få klagomålet behandlat.

EU-kommissionens klagomålsportal online kan också användas när du lämnar in ett klagomål. Detta är särskilt relevant om du är en konsument som bor i ett annat EU-land. Klagomål lämnas här:
http://ec.europa.eu/odr

När du lämnar in ett klagomål måste du ange vår e-postadress support@molecule.dk